Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

Velkommen...

Dette er BMXsliskens spot-guide, og den er til fri afbenyttelse. Vi har lavet den med den fordi at der mangler en overskuelig spot-guide i Danmark.. Det er rart at man kan tjekke om der er nogle spots der hvor man køre hen, inden man køre afsted på roadtrip.

Vi håber at folk og fæ kan bruge denne side som inspiration, skulle i kende til nogle spot i jeres lokal område, som ikke er her på siden. Så er i mere end velkommen til at sende en mail, med billeder, en beskrivelse og for guds skyld en adresse. Send den til:

bmxslisken@gmail.com

Vi håber at modtage en mail med nogle svedige spots. Fra nogen af jer Danske BMXére derude..

Og vi håber i bruger spot-guiden
Peace BMXSLISKEN

mandag den 12. september 2011

Høje kolstrup 6200 Aabenraa

Ny legeplads i Aabenraa.


Et lille, men fint beton areal har fundet sin plads i Aabenraa. Nærmere Nyløkke 4, 6200 Aabenraa. Arealet er ikke så stort, men den er komprimeret, og de fleste ting en skatepark bør byde på, er repræsenteret. Arealet er officielt endnu ikke færdig, men det kan køres. Jeg tror man bør regne med en del børn, da arealet ligger på en skolegrund.


Her er arkitektens visioner. http://www.nordarch.dk/ongoing/aabenraa-skatepark/


Og her er billeder jeg har taget den. 3/9-11
Adr.

Nyløkke 4,

6200 Aabenraa.


Google maps
1 kommentar:

  1. Var der igår, vi var 2 skatere fra esbjerg, som ville i sønderborg skatehal. Vi slog vejen forbi nyløkke 4. Og jeg må sige at skatepark ikk er ordet for dette spot, billederne snyder helt vildt, vi var kun os 2 og så var der totalt packed. Nok det mindste skatespot jeg nogen sinde har oplevet. Men ellers et rigtig fint tiltag til Aabenraa's unge.

    SvarSlet