Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

Velkommen...

Dette er BMXsliskens spot-guide, og den er til fri afbenyttelse. Vi har lavet den med den fordi at der mangler en overskuelig spot-guide i Danmark.. Det er rart at man kan tjekke om der er nogle spots der hvor man køre hen, inden man køre afsted på roadtrip.

Vi håber at folk og fæ kan bruge denne side som inspiration, skulle i kende til nogle spot i jeres lokal område, som ikke er her på siden. Så er i mere end velkommen til at sende en mail, med billeder, en beskrivelse og for guds skyld en adresse. Send den til:

bmxslisken@gmail.com

Vi håber at modtage en mail med nogle svedige spots. Fra nogen af jer Danske BMXére derude..

Og vi håber i bruger spot-guiden
Peace BMXSLISKEN

mandag den 22. august 2011

Allingåbro skatehal (board and fun)

Adressen:
Hovedgaden 26
8961 Allingåbro

Ligger ved siden af Holgers garage og Titty Twisters i hjertet af Allingåbro
Der køre både busser fra Århus, Randers og Grenå og holder næsten foran hallen.

Det koster 25kr voksen som ung det er tilladt at køre på næsten alt med hjul, altså mtb, trial, løbehjul, bmx, skøjter og skateboard.

150kr for månedskort.
Facebook/board and fun allingåbro
Kasper Eriksen 3126-4198

Åben:
Man, Ons & Tors. 17-21
Søn. 14-21

Hallen er 700m2

Alle køre sammen, men hallen er meget ny så der er ikke så mange og der er ikke krig mellem de her skatere og bmx, de er vildt flinke hvis man ikke sviner dem til.

Hallen er meget kompakt men der er store muligheder for alt muligt sjov fordi den er bygget til skateboard så den er meget street i det også.
Hallen er ikke færdig endnu som man kan se på billedet men de gør hvad de kan og de har en hal inde ved siden af hvor de er i gang med at lave en 15m bred minirampe med hip i 2 højder det kan godt ske den bliver bredder, de snakker lidt om det.
Man kan let få fyret nogle timer af i den hal!!
Hallen er opvarmet så den er meget varm om sommeren og helt fin om vinteren.

Den er proppet med quarterpipes, pyramide, banks, wallrides, corners, hip, roll'in, trappe og de vil lave nogle rails og den der minirampe.
Helt sikkert et besøg værd!


2 kommentarer: