Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

Velkommen...

Dette er BMXsliskens spot-guide, og den er til fri afbenyttelse. Vi har lavet den med den fordi at der mangler en overskuelig spot-guide i Danmark.. Det er rart at man kan tjekke om der er nogle spots der hvor man køre hen, inden man køre afsted på roadtrip.

Vi håber at folk og fæ kan bruge denne side som inspiration, skulle i kende til nogle spot i jeres lokal område, som ikke er her på siden. Så er i mere end velkommen til at sende en mail, med billeder, en beskrivelse og for guds skyld en adresse. Send den til:

bmxslisken@gmail.com

Vi håber at modtage en mail med nogle svedige spots. Fra nogen af jer Danske BMXére derude..

Og vi håber i bruger spot-guiden
Peace BMXSLISKEN

torsdag den 16. december 2010

Hald ege

Dette lille spot har vi fået tilsendt af Martin Dollerup.. Der er mange flytbare ramper der kan flyttes rundt som man vil. De 2 små quarter som er stillet i en spine er ca. en halv meter. og boksen 30cm høj og halvanden meter lang. den anden quarter ting er 70cm og de 2 plader er nok 1.5*20m så er der den lille kicker der er 40cm og den lille boks der nok er 20cm den lille boks kan stilles op på den store med en rund rampe til så har du en quater men lidt stører platform den ligger flere plader og små træ stumper rundt omkring til at ligge under tingene for at få det om i højde. det er cool nok til en lille session.

addresse:
Videbech alle` 173
Hald ege
8800 viborg1 kommentar:

  1. jeg har nok skrevet forkert i beskrivelsen de der plader er 1,5*2m ikke *20m lidt forskel hehe min fejl ;D

    SvarSlet